Menuplaner
Uge 39
Mandag: Græskarsuppe med æble og ristet græskarkerner
Tirsdag: Chili sin carne med ris og creme fraiche
Onsdag: Tun sandwich med sprød salat
Torsdag: Wok med edamamebønner og peanutbuttersauce
Fredag: Lækre rester fra ugen der gik
Uge 40:
Mandag: Feta pasta med salat
Tirsdag: Durum
Onsdag: Paneret fiskefilet, ovn kartofler, salat og dressing
Torsdag: Sandwich med mozzarella, tomat og pesto
Fredag: lækre rester fra ugen der gik
Uge 41:
Mandag: Græskarsuppe med karry & ingefær og brød
Tirsdag: Pastasalat med sprøde veggie deller
Onsdag: Varmrøget laks, ris, dressing og blandet salat
Torsdag: Lækre rester fra ugen der gik
Fredag: Kylling/bacon sandwich med karry dressing
Uge 42: Efterårsferie
Uge 43:
Mandag: Veggie spaghetti bolognese
Tirsdag: Kyllingelår, ovnkartofler, råkost og dressing
Onsdag: Egg fried rice
Torsdag: Crispy fiskeburger
Fredag: Lækre rester fra ugen der gik