MENU
Aula_close Layer 1

Ugens menu

Menuplaner

 

 

Uge 8:

Mandag: Fish’n chips med bådkartofler, chilimayo og råkost med rosiner, æble og citron

Tirsdag: Lasagne

Onsdag: Falafler med pasta pesto, grønsagssticks, peberfrugt, gulerødder og agurk

Torsdag: Mongs forårsruller, nudler med revet gulerod, squash og agurk

Fredag: Lækre rester fra ugen der gik

 

 

Uge 9:

Mandag: Østens nudler med kylling og grønsager

Tirsdag: Lammedeller med tzatiki, kartofler og salat med gulerod, grønkål og pastinak

Onsdag: Vegetarisk risret

Torsdag: Ovnbagt laks med papadelle med fløde/spinatsauce samt gnavegrønt

Fredag: Lækre rester fra ugen der gik

 

 

Uge 10:

Mandag: Pankopaneret kylling med krydret rodfrugter, naanbrød og tzatiki

Tirsdag: Fiskedeller med kartofler, persillesauce og dampet grønt

Onsdag: Burger med kikærtebøf, chilimayo, spidskål, tomat og agurk

Torsdag: Chili con carne ris og creme fraiche

Fredag: Lækre rester fra ugen der gik