Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Ugens menu

Menuplaner 

Uge 37:

Mandag: Tomatsuppe med suppehorn og brød

Tirsdag: Kyllingenuggets med ranchdressing, ovnkartofler og gnave grønt

Onsdag: Risret med karry og hvid fisk

Torsdag: Pasta/pesto med spinat, tomat og feta

Fredag: Lækre rester fra ugen der gik

 

Uge 38:

Mandag: Kartoffel/porre suppe med brød

Tirsdag: Wok med kylling, nudler og grøntsager

Onsdag: Bagt laks med kartofler, blandet salat og hvid dressing

Torsdag: Cremet pastaret 

Fredag: Lækre rester fra ugen der gik

 

Uge 39

Mandag: Græskarsuppe med æble og ristet græskarkerner

Tirsdag: Chili sin carne med ris og creme fraiche

Onsdag: Tun sandwich med sprød salat

Torsdag: Wok med edamamebønner og peanutbuttersauce

Fredag: Lækre rester fra ugen der gik

 

Uge 40:

Mandag: Feta pasta med salat

Tirsdag: Durum

Onsdag: Paneret fiskefilet, ovn kartofler, salat og dressing

Torsdag: Sandwich med mozzarella, tomat og pesto

Fredag: lækre rester fra ugen der gik