Menuplaner
Uge 37:
Mandag: Tomatsuppe med suppehorn og brød
Tirsdag: Kyllingenuggets med ranchdressing, ovnkartofler og gnave grønt
Onsdag: Risret med karry og hvid fisk
Torsdag: Pasta/pesto med spinat, tomat og feta
Fredag: Lækre rester fra ugen der gik
Uge 38:
Mandag: Kartoffel/porre suppe med brød
Tirsdag: Wok med kylling, nudler og grøntsager
Onsdag: Bagt laks med kartofler, blandet salat og hvid dressing
Torsdag: Cremet pastaret
Fredag: Lækre rester fra ugen der gik
Uge 39
Mandag: Græskarsuppe med æble og ristet græskarkerner
Tirsdag: Chili sin carne med ris og creme fraiche
Onsdag: Tun sandwich med sprød salat
Torsdag: Wok med edamamebønner og peanutbuttersauce
Fredag: Lækre rester fra ugen der gik
Uge 40:
Mandag: Feta pasta med salat
Tirsdag: Durum
Onsdag: Paneret fiskefilet, ovn kartofler, salat og dressing
Torsdag: Sandwich med mozzarella, tomat og pesto
Fredag: lækre rester fra ugen der gik