Loma

Bestilling af mad

Du kan bestille maden ved at gå ind på dette link. http://www.lomad.dk                                                                        Første gang du går ind på siden, skal du oprette dig som bruger, inden du kan foretage din bestilling og betaling.

Køb af LOMA-mad, hvis I ikke har Dankort

Ønsker I at købe LOMA-mad og ikke har Dankort, som ellers skal benyttes i bestillingen på LOMA-siden, kan I enten benytte skolens konto i Danske Bank, reg.nr. 4366 kontonr. 1107 4472 eller bruge skolens mobilepay nr. 34185.
Dette gælder kun forældre, som ikke har Dankort.
Det er vigtigt, at I skriver barnets navn, klasse og enten uge/måned, som der bestilles for. Derudover skal I på intra sende besked om bestillingen (med navn, klasse, uge/måned) til Anni Sørensen og Camilla Suna Nielsen. Husk at nævne, hvis jeres barn har allergi eller anden hensyn skal tages.

Køb af klippekort til LOMA-bod

Der kan købes klippekort (10 klip á 6 kr.) til LOMA-boden hver dag i tidsrummet kl. 7.30-8.00.
Salget foregår i Fællesrum 5.
Klippekortene koster 61 kr. pr. stk. - den ekstra kr. opkræves, da der er pålagt mobilpay et gebyr.
Alt salg foregår via mobilepay og hvis eleven ikke selv har mobilepay, kan forældrene købe "på forskud" ved at sende pengene og i teksten skrive: "elevnavn, klasse og klippekort", hvorefter eleven henvender sig i samme tidsrum om morgenen i F5 og får udleveret klippekortet. Dette skal helst ske inden for et døgn, da det ellers er svært at styre.
Mobilepay til 34185.