Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Ugens menu

Menuplaner

 

 

Uge 19:

Mandag: Cremet tomatsauce m. skruer

Tirsdag: Tagliatelle med varmrøget laks, soltørrede tomat, broccoli, spinat og cremet sauce

Onsdag: Burger med ketchup, agurk og salat

Torsdag: Kr. himmelfartsdag

Fredag: Køkken lukket

 

Uge 20:

Mandag: Tomatsuppe med horn og brød

Tirsdag: Lange, kartofler, gnavegrønt og chilimayo

Onsdag: Falafler med rissalat

Torsdag: Durum med kyllingekebab

Fredag: Lækre rester fra ugen der gik

 

Uge 21:

Mandag: Lukket

Tirsdag: Mexibowl m. ris, tortillachips, kidneybønner, agurk, majs, salsa, lime

Onsdag: Kyllingefrikadeller med bulgursalat

Torsdag: Fiskeburger

Fredag: Lækre rester fra ugen der gik