MENU
Aula_close Layer 1

DM i skoleudvikling - flot 2. plads til Nymarkskolen

 

Her er en dejlig nyhed.

Nymarkskolen har her i aften (15/11)  vundet 2. pladsen i DM i Skoleudvikling - og med æren følger desuden 20.000 kr., som vi nok skal finde en rigtigt god måde at bruge på, så den kommer flest mulig til glæde på vores gode skole. 
Prisen uddeles af Skole og Forældre - en organisation for bestyrelser og forældre på landets folkeskoler. Kriterierne for at deltage og vinde er: 
Skoleudviklingsprojektet skal have haft effekt i form af at øge elevers læring, trivsel og dannelse
Det skal have nytænkende elementer
Det skal fremme samarbejdet mellem flere parter internt eller eksternt. 
Alt dette er gældende for det projekt, som vi blev præmieret for - to projekter der har givet helt nyt liv til vores indergård samtidig med at eleverne har lært om bæredygtighed, biodiversitet, design, samarbejde, håndværk, ungdomsuddannelse og meget mere.

Tak til Annelene, som har været idemager, indpisker og ankerkvinde på projektet sammen med sit team på 12 og deres ca. 80 elever - og siden har Annelene taget initiativ til at skrive den artikel, der skulle til for at deltage i konkurrencen. Tak til teamet og tak til eleverne!

Tak til vore samarbejdspartnere, som gør en kæmpe positiv forskel for vore elever ved at bringe den virkelighed, der er uden for skolen ind i vores undervisning - det giver motivation og mening for eleverne. I dette tilfælde særligt tak til Dansk Biavlerforening og Dansk Naturfredningsforening, Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier, som vi siden 2014 årligt har haft et samarbejde med, hvor deres elever og lærere og vore elever og lærere på 8. årgang samarbejder om at forbedre fællesarealer med indretning og udsmykning. Vi integrerer åben skole- elev-elev-formidling- viden og værdsættelse af de praktiske kompetencer, brobygning til ungdomsuddannelserne - samt styrkelse af alle skolens værdier, som det også beskrives i denne lille film, som blev vist ved prisoverrækkelsen på Nyborg Strand. 
Elisabeth Klausen, som er elevråds- og skolebestyrelsesrepræsentant og Anne-Lene var på scenen og modtog den velfortjente hyldest til vores skole sammen med mig - den stolte skoleleder på VORES fantastisk gode skole.

 

DM i skoleudvikling. Se artiklen her: http://dmskoleudvikling.dk/artikel/nymarkskolen-2019-svendborg

Bevis for den flotte placering