Vikar

Vil du være vikar på Nymarkskolen i Svendborg?

• Er du glad for at arbejde med elever i alderen 13 – 17 år og kan lide at undervise?
  • Er du omstillingsparat i højt tempo?
  • Kan du tilbyde faglige kompetencer, der dækker de ældste elever i folkskoleforløbet?
  • Er du robust?
  • Kan du leve med at blive tilbudt arbejde med kort varsel?
  • Kan du leve med fleksibel arbejdstid fra uge til uge?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål eller gerne vil høre mere, kan du henvende dig til Kirsten Lindhardtsen - tlf: 24 88 61 88

Da Nymarkskolen gerne vil have høj grad af faglighed også i vikartimerne, forventes det, at du som udgangspunkt arbejder fagligt med eleverne. Så vidt muligt lægger lærerne materialer via AULA, men indimellem skal du også selv stå for at planlægge undervisningen. Vi forventer også, at du melder tilbage til de lærere, du har været vikar for.

Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside https://nymarkskolen-svendborg.aula.dk

Ser frem til at høre fra dig.

Mange hilsner fra

Ledelsen på Nymarkskolen